liefdevol begrenzen

Deze thema-avond heeft u helaas gemist. Het was met zo’n 25 aanwezigen een goedbezochte avond, en wat ons betreft geslaagd! 
Wellicht dat we over een poos een vervolgavond organiseren. We kunnen dan terugblikken op wat er deze avond werd besproken, delen of we er iets aan gehad hebben in de praktijk en/of tegen dingen aanliepen, vragen stellen die naar aanleiding van de avond naar boven zijn gekomen, en het thema nog wat verder/breder verkennen. Ook deze vervolgavond zal toegankelijk zijn voor zowel de ouders die hun peuter bij ons op de groep hebben als voor peuterouders en bijna-peuterouders ‘van buitenaf’. Ook wie de eerste avond gemist heeft maar graag wil meedoen is van harte welkom.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze thema-avonden? Laat het ons weten op kinderopvang@vsdevuurvogel.nl

liefdevol begrenzen

Thema-avond “Liefdevol begrenzen”

Iedere peuter heeft grenzen nodig. Als opvoeder is het niet altijd makkelijk die grenzen te geven. Waarom moet dat eigenlijk, en hoe, en wanneer, en hoe hou je dat ontspannen en gezellig?

Peutergroep het Zonnekind organiseert een interactieve en inspirerende avond voor geïnteresseerde peuterouders rond het thema “Liefdevol begrenzen”.

Annie Storm (speltherapeute, schoolleider Pallas en bestuurslid stichting Istia) zal ons deze avond vanuit haar jarenlange ervaring meenemen in de kunst van gezondmakend opvoeden.

toegang gratis
11 april 2019
aanvang 20.00
Nachtegaallaan 49, Ede

meer info of aanmelden: kinderopvang@vsdevuurvogel.nl

Thema-avond "Liefdevol begrenzen"