Peutergroep & BSO

peutergroep kinderopvang

Leuk dat u even bij onze peutergroep komt kijken!

 

In onze sfeervolle groepsruimten zie je overal zachte kleuren, natuurlijke materialen, en speelgoed dat veel ruimte laat voor de fantasie van het kind. Iedere ochtend heeft eenzelfde ritme waarin kinderen zich snel thuis voelen: beginnen in de kring - vrij spel - opruimen - gezamenlijk eten - buitenspelen - afsluiten in de kring. We zingen samen veel liedjes, we bakken elke ochtend ons eigen brood van biologisch meel - de kinderen helpen daarbij en kneden graag hun eigen bolletje wat later in de ochtend wordt opgegeten- , er mag altijd getekend worden met bijenwaskrijtjes, we spelen binnen, we spelen buiten, we vieren verjaardagen en we vieren jaarfeesten ...

 

klaslokaal peutergroep

 

Onze peutergroep is verbonden aan Vrijeschool De Vuurvogel. Wij zijn geopend op schooldagen van 8:30 tot 13:00. (Het ochtendprogramma begint om 8:45 en 12:45 gaat de deur weer open. Het is ook mogelijk uw kind in te schrijven voor opvang tot 15.00 of 18.00; januari 2020  zal deze opvang van start gaan op maandag, dinsdag en donderdag)

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of het zelf eens meemaken zodat u kunt beslissen of onze groep een fijne plek is voor uw kind? U kunt altijd een afspraak maken (0318 615428) om met of zonder uw kind te komen kijken, en elke vrijdagochtend en donderdagochtend kunt u zonder afspraak binnenlopen in onze groep (van 9.30 - 10.30). Rond 10 uur bakken we onze broodjes; ook voor uw kindje ligt er dan een bolletje deeg klaar. U kunt ook via email een afspraak maken voor een bezoek aan onze peutergroep (kinderopvang@vsdevuurvogel.nl).

 

Tot ziens!

Vanaf maandag 6 januari 2020 zal in het lokaal naast de peuterspeelzaal BSO de Vuurvogel open gaan! Deze opvang is bedoeld voor peuters (2 tot 4 jaar) als verlengde opvang, en voor alle kinderen vanaf de kleuters tot en met klas 6.


Op maandag, dinsdag en donderdag is de BSO open vanaf einde school (12.45 uur) tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag gaat de BSO open zodra daar ook genoeg aanmeldingen zijn (minimaal 4).

 

informatie en aanmelden: Wietske Steenbergen bsovuurvogel@stichting-istia.nl

2019-2020  zijn wij gesloten op:

 

9 0ktjaarlijkse ISTIA studiedag
21 okt- 25 oktherfstvakantie
23 dec - 3 jankerstvakantie
24-28 febrvoorjaarsvakantie
10-13 aprilpaasweekend
27 apr - 8 meimeivakantie
21-22 meihemelvaartweekend
1 junipinksterweekend
18 juli-30 augzomervakantie

Stichting Istia verenigt kinderdagcentra die op antroposofische grondslag kinderopvang bieden. Stichting Istia is opgericht op 1 januari 2014 en komt voort uit verschillende initiatieven in de kinderopvang zoals die bestonden bij de vrijescholen. De kinderdagcentra van stichting ISTIA zijn gelieerd aan vrijescholen, in het bijzonder de vrijescholen die deel uitmaken van Stichting Pallas.

 

stichting istia

Zoekt u een fijne peutergroep? Elke donderdag en vrijdag 9.30 – 10.30 mag u zonder afspraak bij ons binnenlopen om een kijkje te nemen. Neem uw kindje vooral mee. Rond 10 uur bakken wij onze broodjes, ook voor uw kindje is er dan een bolletje deeg om te kneden. (Niet in schoolvakanties)

Liever een afspraak maken?  Bel 0318-615428 of email kinderopvang@vsdevuurvogel.nl

Welkom op onze thema-avonden!

thema-avond liefdevol begrenzen
meer info ..

stichting istia

peutergroep

kinderopvang